Píldoras azules, de Frederik Peeters

2013_09Set_PildorasAzulesDons sí, aquesta és la nostra lectura d’aquest mes! Després d’una molt bona experiència amb el còmic Maus, relat d’un supervivent (ja fa uns quants anys), el Club de Lectura de Constantí torna a endinsar-se en el món de la novel·la gràfica amb el títol que va donar a conèixer internacionalment a Frederik Peeters.

Es tracta d’un relat autobiogràfic que ens explica la història d’amor entre un jove dibuixant de còmics i una dona seropositiva. Assistirem al seu enamorament i, sobretot, a com evoluciona la seva història a partir del moment en què ella li explica l’existència de la malaltia. Peeters ens explica la seva història des de dins i dibuixa allò que sent.

Nominada a la millor obra estrangera al Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2005 i al premi Alph’Art al millor àlbum al Saló Internacional del Còmic d’Angoulême 2002, Píldoras azules és considerada com un dels clàssics del còmic europeu dels últims anys.

La sessió del Club serà el proper dimecres 2 d’octubre ( a les 19’00h) o sigui que, si us animeu, encara esteu a temps de llegir aquest meravellós còmic i compartir la vostra experiència amb nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s